BAZIK.info, Bazik 2, Domaljevac, 76233 FBiH

Ostalo

Bazik 2015. - Selo moje sve me tebi zove

Bazik 2015. - Selo moje sve me tebi zove

Malo je video materijala koji sadrže snimke našeg mjesta. Iskoristili smo lijepo vrijeme i tri minuta slobodnog vremena pa smo se provozali kroz Bazik i načini ovaj mali video kojeg s ponosom predstavljamo. Kamera na mobitelu i glazba sa auto radija nisu neka kvaliteta tako da je snimak ovakav kakav je. - Rekli bi i dobar, jer boljeg nemamo.

Možda u dogledno vrijeme netko napravi nešto kvalitetnije i bolje. Ako bude, rado ćemo objaviti. Ovako, Bazik.info donosi materijal do kojeg je uspio doći.

Novi asfalt kroz selo jeste ravan (uglavnom), ali ne toliko ravan da nema podrhtavanja fiksirane kamere. Stoga su podrhtavanja slike bile neizbježna. Zvukove motora htjeli smo izbjeći što smo učinili puštanjem glazbe. Mogli smo snimiti bez tona pa onda naknadno ubaciti zvučni zapis, ali eto nismo. Ovako možda nije ljepše, ali je originalnije i nadasve lakše je uraditi. Jedino nismo mogli sinkronizirati dužinu pjesme sa dužinom trajanja video zapisa. Ali to sada nije važno, već smo se opravdali zbog tehničkih manjkavosti cijelog video uratka. Ono što je sada važno je to da imao video uradak našeg sela dostupan svima. Ma gdje se nalazili. Isti možemo preko društvenih mreža dijeliti s prijateljima, sumještanima i svima koji žele vidjeti kakav je Bazik i kako je ove jeseni u Baziku.

Autor: Perica Dujmenović / BAZIK.info


 1487,    12  Ožu  2016 ,   Ostalo

BAZIK.info O nama

bazik logo uski

Web stranica www.bazik.info je neslužbeni web portal mjesta Bazik. Više o nama u rubrici Impressum.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Kontakt

Bazik, ulica Posavskih branitelja br. 2 Domaljevac 76233, Telefoni: +387 (0)70 360-484: +387 (63) 820-370