BAZIK.info, Bazik 2, Domaljevac, 76233 FBiH

Aktualno

Tradicionalni odbojkaški turnir u odbojci na pijesku "Beach Volleyball Bazik 2017"

Tradicionalni odbojkaški turnir u odbojci na pijesku "Beach Volleyball Bazik 2017"

I ove godine Bazičani su se potrudili održati tradiciju u organiziranju odbojkaškog turnira u odbojci na pijesku. U prvoj dekadi svakog kolovoza već nekoliko godina imamo odbojkaški turnir. Ove godine nešto skromniji i po sadržaju i po kvaliteti, ali manje važno... Bitno je da se turnir održao, a detalje uvijek možemo popraviti iduće godine ili u nekoj od narednih godina kada se nadamo da će turnir zajsjati u punom sjaju kako je to inače znalo biti u Baziku.

Ove godine turnir je održan u organizacija MZ Bazik. A generalni pokrovitelji trunira su bili Ministarstvo branitelja i Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske.

Ukupno je bilo prijavljeno 7 momčadi koje su se natjecale u dvije skupine. Pobjednici skupina odigrali su finalni meč dok su se drugoplasirane momčadi borile za treće mjesto.

Po velikoj vrućini Bazičani su bili darežljivi i prvo mjesto su prepustili ekipi "Ivo i Marko" za koju su nastupali Ivo Ivić i Marko Mišković. Bazičani su se zadovoljili drugim mjestom koje je pripalo ekipi "Kandžija" za koju sa nastupali Antonio Čičković i Luka Stanić.

Svoju darežljivost Bazičani su pokazali i u borbi za treće mjesto. Bazička ekipa "POSAVINA WASS" izgubila je od sretnijih i spretnijih Lučana Ilije Topića i Ilije Kopića koji su nastupali pod imenom "Sarajevo".

Napomenimo još da je prvoplasiranoj ekipi pripala nagrada od 400 KM. Drugoplasirana ekipa morala se zadovoljiti sa 200 KM dok je pobjedniku susreta za treće mjesto pripala novčana nagrada od 100 KM. Kao utješna nagrada četveroplasiranoj momčadi pripala je gajba piva - puna, da se razumijemo. :-)

Publike je ove godine bilo znatno manje nego je to pravilo na turnirima u Baziku. Možda je glavni krivac velika vrućina, jer trebalo je po žarkom suncu bez neke posebne zaštite izdržati vrelinu dana.

U nastavku donosimo par fotografija. Dva detalja sa finalnog meča, ovogodišnji pobjednici i dodjela novčanih nagrada za tri prvoplasirane momčadi.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06

 

Veliki foto album sa turnira u Baziku pogledajte OVDJE!

Fotografije i tekst: Perica Dujmenović / BAZIK.info


 2925,    06  Kol  2017 ,   Aktualno

BAZIK.info O nama

bazik logo uski

Web stranica www.bazik.info je neslužbeni web portal mjesta Bazik. Više o nama u rubrici Impressum.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Kontakt

Bazik, ulica Posavskih branitelja br. 2 Domaljevac 76233, Telefoni: +387 (0)70 360-484: +387 (63) 820-370